fbpx

Om os

Autohuset Ballerup – Når kvalitet betyder noget

Handler du hos Autohuset Ballerup, er du garanteret høj service og god kvalitet hver eneste gang – uanset om du køber, leaser eller bruger vores værksted.

Er du på udkig efter din første bil, skal den nuværende skiftes ud eller mangler du en varevogn til virksomheden? Hos Autohuset Ballerup hjælper vi dig med at finde det helt rigtige køretøj, så praktik og køreglæde går op i en højere enhed, og du får suveræn service, skarpe priser og et stort udvalg af brugte kvalitetsbiler.

Så snart du træder ind ad dørene hos Autohuset Ballerup, møder du et professionelt og erfarent personale, der kan guide dig i jagten på den rette bil. Vi svarer på alle dine spørgsmål, tilbyder forskellige former for leasing- og finansieringsmuligheder og giver dig op til 12 måneders garanti på din brugte bil.

Erfaring tæller – det ved vi

Autohuset Ballerup blev etableret i 2012, og siden da har vi hjulpet en lang række af kunder med at finde deres drømmebil. Vi oplever, at vores kunder vender tilbage igen og igen, og det skyldes først og fremmest, at vi ved, hvad vi taler om – det har de mange års erfaring i branchen sørget for.

Når du køber eller leaser en bil hos Autohuset Ballerup, får du professionel vejledning, der bygger på god uddannelse, et bredt branchekendskab og mange års erfaring med køb og salg af brugte biler.

Du får den vejledning, du har brug for, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag, og vi guider dig gennem købet fra start til slut. Hos os bliver intet overladt til tilfældighederne, og at skabe gode købsoplevelser er vores primære mål.

Skal vi hjælpe dig?

Find din bil på hjemmesiden eller kontakt os. Vi kan også hjælpe med rådgivning valg af bil.