Værksted

Hos Autohuset Ballerup varetager vi alle former for reparation, service og vedligeholdelse på alle bilmærker, og vi garanterer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

En bil kræver pleje og vedligeholdelse, hvis driftssikkerheden skal være i top, og den skal holde i mange år – og det får du hos os. Vores værksted ledes af et professionelt personale, der alle er uddannede fagfolk, så din bil kan få den service, den fortjener.

Kvalitet er nøgleordet hos Autohuset Ballerup, og det gennemsyrer alle dele af virksomheden; også værkstedet. Vi bruger kun det bedste og nyeste værktøj, vi følger med udviklingen og holder os kontinuerligt opdateret på, hvad der rører sig i branchen, og vi garanterer dig en service, hvor kvalitet er i højsædet.

Koncentration og effektivitet – et værksted for private og erhverv


Vores værksted er ikke forbeholdt en særlig type af kunder. Alle er velkommen – private såvel som erhverv – og vi tilbyder den samme høje service uanset bil, model og årgang.

Vi reparerer stort set alle bilmærker, og vi bruger naturligvis originale dele, der matcher de reservedele, bilen er bygget med. Det gør vi, fordi sikkerheden er altafgørende, når du drøner ud ad landevejen, og bilen er først og fremmest sikker, hvis den repareres og vedligeholdes efter forskrifterne.

Hos Autohuset Ballerup møder du en række hårdtarbejdende mekanikere, der udfører deres opgaver effektivt og med høj koncentration, så ingen detaljer overses. Ekspertisen er unik, og uanset hvilket problem eller spørgsmål du stiller med, vil vi gøre vores bedste for at løse det hurtigst muligt.

Få en serviceaftale til din bil

Din bil skal til service efter særlige intervaller, ligesom der kan opstå skader eller problemer, som kræver et værkstedsbesøg. Med en serviceaftale hos Autohuset Ballerup er det let og bekvemt at bestille en tid, når din bil trænger til en kærlig hånd eller et grundigt tjek, og det er desuden en god sikkerhed for, at bilen serviceres efter producentens anvisninger.

Din serviceaftale kan tilpasses, så den passer til din bil og dit kørselsbehov, så du ikke betaler for mere, end du får. Skulle dit kørselsbehov ændre sig markant i aftalens varighed, hjælper vi dig med at finde en god løsning, så du ikke løber ind i dyre efterregninger.

Vil du høre mere om priserne og dine muligheder for at få en serviceaftale hos Autohuset Ballerup, så kontakt os endelig. Vores rådgivere står klar til at svare på dine spørgsmål, og vi garanterer, at fagligheden er i højsædet hos alle ansatte på værkstedet.

Skal vi hjælpe dig?

Find din bil på hjemmesiden eller kontakt os. Vi kan også hjælpe med rådgivning valg af bil.

Gå til biler Kontakt os