fbpx

Finansiering og leasing

I samarbejde med en række partnere, tilbyder vi gode finansieringsmuligheder, når du køber brugt bil hos Autohuset Ballerup, og hvis du hellere vil lease, er det også en mulighed.

Når du kigger på bil – hvad enten det er en ny eller brugt en af slagsen – dukker det evige spørgsmål altid op: Skal du købe eller lease? Forskellen på et billån og leasing er stor, og det er vigtigt, at du vælger den løsning, der passer bedst til dit kørselsmønster og din økonomi.

Skal du bruge en bil til at transportere dig gennem byen fra A-B, eller er du på jagt efter en flyder, du kan drøne rundt på landevejene med? Har du langt til arbejde hver dag, og vil du også gerne køre på ferie i bilen, eller skal du i virkeligheden ikke køre specielt langt? Alt dette og meget mere spiller ind, når du skal vælge, hvilken finansieringsmodel der er den rette for dig, og vi hjælper dig naturligvis gerne med professionel sparring.

Forskellen på billån og leasing


Forskellen på køb og leasing handler grundlæggende om én ting; ejendomsretten over bilen. Hvis du køber en brugt bil, er den din – det er dig, der ejer den – men hvis du leaser, er det reelt set leasingselskabet, der ejer bilen, mens du blot lejer den.

Der er naturligvis essentielle forskelle på at eje og leje. Når du ejer, bestemmer du selv, men det er samtidig også dig, der skal betale værkstedsregninger og alt, hvad der ellers følger med at være bilejer. Vælger du derimod at leje bilen, er der nogle krav, du skal opfylde, fx til antal kilometer du må køre, men til gengæld kan du aflevere bilen på værksted uden at bekymre dig om regningen, ligesom du ikke hæfter for eventuelle tab på bilen, når leasingaftalen ophører.

Hos Autohuset Ballerup gennemgår vi mulighederne med dig, og vi opsætter gerne forskellige finansierings- og leasingforslag, så du kan se, hvad det koster dig per måned henholdsvis at købe og leje en brugt bil.

Finansiering og leasing uden udbetaling

Du kan sagtens gå til banken, når du ønsker at finansiere din bil, men hos Autohuset Ballerup samarbejder vi eksklusivt med Santander Consumer Bank, der har mange års erfaring med bilfinansiering. Vores udgangspunkt er altid at tilbyde en bedre rente end din bank, og det lykkes i stort set alle tilfælde.

Alle vores biler kan finansieres med og uden udbetaling, så det er dig og din økonomi, der bestemmer, hvordan lånet skal skrues sammen – og det gælder også, hvis du ønsker at lease.

Skal vi hjælpe dig?

Find din bil på hjemmesiden eller kontakt os. Vi kan også hjælpe med rådgivning valg af bil.