Garanti

Få 12 måneders garanti på din brugte bil

Hos Autohuset Ballerup har vi gjort det let at købe brugt, og vi giver dig 12 måneders garanti på din bil, så du ikke skal bekymre dig om værkstedsregninger.

Mange bilkøbere oplever, at det er mere omstændeligt at købe en brugt bil end en ny, men med den rette vejledning behøver det ikke at svært – og det får du hos Autohuset Ballerup. I mødet med vores personale vil du opleve en professionel faglighed, der guider dig igennem købsfasen på tryg vis, så du undgår fejlkøb og finder den bil, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

Du er altid dækket af købeloven, når du handler, men med brugte biler giver det større tryghed, hvis du er sikret endnu bedre, og netop derfor tilbyder vi 12 måneders garanti, når du køber en brugt bil hos os – det gælder dog ikke ved kurerkørsel, taxakørsel, flextransport og lignende. Er du i tvivl, så kontakt os; vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål.

Brugtbilsgaranti – hvad er det?


Hos Autohuset Ballerup lytter vi til vores kunder, og vi ved, at det betyder meget at få en brugtbilsgaranti med i købet.

Når bilen er tjekket igennem hos os, kommer den forbi en uvildig synshal, hvor den bliver gennemgået endnu engang – og først herefter er den godkendt.

Hos Autohuset Ballerup får du:

  • 12 måneders garanti på motor, gear og turbo.
  • Fuld kilometergaranti
  • Garanti mod skjult restgæld
  • Garanti for at vi følger købelovens bestemmelser

Uvildigt tjek af bilen

Flere eksperter påtaler vigtigheden af at få lavet et uvildigt tjek af en brugt bil, inden du køber, fordi det som forbruger kan være svært at gennemskue, om tændrørene skal skiftes eller om toppakningen er gået. Hos Autohuset Ballerup står vi 100% inde for kvaliteten af vores biler, og derfor er du mere end velkommen til at sende den forbi dit eget værksted til en uvildig gennemgang, inden vi handler.

Typisk tager det 2-3 timer for en mekaniker at gå bilen efter i sømmene både indvendigt og udvendigt, og efterfølgende får du en skriftlig vurdering af standen.

Skal vi hjælpe dig?

Find din bil på hjemmesiden eller kontakt os. Vi kan også hjælpe med rådgivning valg af bil.

Gå til biler Kontakt os